Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

18 juli 2021
AuteurEmiel
10,0

Top


Sterke punten:
Eenvoudig, goedkoop en duidelijk

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review. Heel graag tot ziens.
13 juli 2021
AuteurHenk Hoogenkamp
9,0

Container puin


Sterke punten:
Snel eenvoudig te regelen

Reactie GP Groot:
Wij zijn blij met uw positieve review. Dank u wel.
11 juli 2021
AuteurFolkert Bosma
8,0

prima


Sterke punten:
Als particulier moet je online bestellen. Dit werkt prima alleen kun je maar 1 container per keer bestellen, hierdoor meerdere afzonderlijke bestellingen moeten plaatsen. Service uitstekend! Ophaal datum konden we telefonisch gemakkelijk verplaatsen.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Binnenkort is het mogelijk om meerdere containers in 1x te kunnen bestellen.
6 juli 2021
AuteurGeert REIFFERS
8,0

Geweldig


Sterke punten:
Heel erg tevreden

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat u zo tevreden bent. Dank u wel.
4 juli 2021
AuteurGeke
8,0

Gehuurde 6m3 afvalcontainer


Sterke punten:
We hadden aangegeven om vlak voor levering even telefonisch contact op te nemen (dat was een optie bij de bestelling); dit is helaas niet gedaan. Maar verder alles prima

3 juli 2021
AuteurNathalie Srowig
10,0

Container huren afval


Sterke punten:
Fijne mensen. Alles was makkelijk te regelen

3 juli 2021
AuteurTegelzetbedrijf Johnny Grenzenberg
10,0

Goed


Sterke punten:
Vlot geregeld

3 juli 2021
AuteurM. Wijnsma
10,0

Top geregeld!


Sterke punten:
Goede service en top geregeld. Erg blij mee!

28 juni 2021
AuteurNino Becker
10,0

TOP!!


Sterke punten:
Alles snel en makkelijk geregeld. Ook volgens afspraak gebracht en gehaald. Kundige chauffeurs.

25 juni 2021
AuteurCatharina De Vries
10,0

Ontzettend tevreden!


Sterke punten:
....

25 juni 2021
AuteurDurk Veenstra
10,0

Prima


Sterke punten:
Zijn meedenkend

24 juni 2021
AuteurDaphne Van Geel
10,0

Snel en niet duur


Sterke punten:
Vriendelijk aan de telefoon. Eenvoudig bestellen via internet.

21 juni 2021
AuteurSharief Zariefie
10,0

8


Sterke punten:
Goed

19 juni 2021
AuteurJohan T
10,0

3kuub bak


Sterke punten:
Prima geregeld.

17 juni 2021
AuteurMartijn
10,0

Prima geregeld, snel en goed qua communicatie


Sterke punten:
Heb contact gehad over een spoedlevering van een grondcontainer. De medewerker heeft actief meegedacht zodat wij de volgende dag nog een container geleverd konden krijgen. Ook wat betreft afhalen van de container prima communicatie.

14 juni 2021
AuteurH-J Sinkgraven
10,0

Dicht 10 kub


Sterke punten:
Makkelijk te bereiken

11 juni 2021
AuteurConny
10,0

Super service


Sterke punten:
Snel geboekt, snel gevuld en snel weer opgehaald. Dikke prima!

25 mei 2021
AuteurGerko Schepel
8,0

Prima


Sterke punten:
Goed bereikbaar(wanneer je je wachtwoord opslaat) haha

21 mei 2021
AuteurSake Van der Kloet
10,0

Vriendelijk en behulpzaam


Sterke punten:
Zeer vriendelijk en behulpzame verkoopmedewerker en chauffeur

20 mei 2021
AuteurBert Schalk
8,0

Goed


Sterke punten:
Goedadvies en prettige telefoniste