Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

29 november 2019
AuteurPL Bieze
10,0

Container snoeiafval


Sterke punten:
Zeer snelle en goede levering

28 november 2019
AuteurBriede
10,0

Prima service


Sterke punten:
Op tijd geleverd, goed geinformeerd over ophalen

26 november 2019
Auteuranonymous
10,0

Goede service


Sterke punten:
Goede service. Van te voren telefoontje wanneer die kwam. En ook netjes op afgesproken dag opgehaald. Super!

24 november 2019
AuteurDijk
7,0

Puincontainer


Sterke punten:
Makkelijk te bestellen en op te laten halen

16 november 2019
AuteurPeter van Dijk
10,0

Molenlaan 14 Siddeburen


Sterke punten:
vriendelijke chauffeur en een goede afhandelingen qua afspraak

14 november 2019
AuteurKappen
10,0

Kappen


Sterke punten:
Prima service. Nette plaatsing. Adequate afhandeling

11 november 2019
AuteurEikelboom
8,0

Prima


Sterke punten:
Vriendelijke chaufeurs voor aflevering en collectie van container. Zeer tevreden.

10 november 2019
AuteurVeltman
10,0

Prima service


Sterke punten:
Snel geregeld, op tijd geleverd.

25 oktober 2019
AuteurWim WJ
9,0

Makkelijk en snel


Sterke punten:
Container bij jullie besteld en laten ophalen ging heel snel. Werd op de afgesproken dag geleverd door Visser uit Harlingen en op de aangegeven plaats. Toen ik klaar was gelijk weer een berichtje online via de link die ik toegestuurd kreeg laten ophalen omdat ik deze verder niet meer nodig had en de volgende werkdag werd deze mooi op tijd opgehaald. Chauffeur was heel klantvriendelijk.

25 oktober 2019
AuteurDygra lichtreclame
9,0

NNRD Beoordeling

25 oktober 2019
AuteurCatering bedrijf de dis
10,0

Zeer tevreden.


Sterke punten:
Telefonisch met Olga geweldig

24 oktober 2019
Auteuranonymous
9,0

beoordeling

10 oktober 2019
AuteurJfh
9,0

Goed en snel geregeld.


Sterke punten:
Goed makkelijk om een container te bestellen en weer op te laten halen.

22 september 2019
AuteurGezinshuis Dokter
10,0

Prima


Sterke punten:
Snelle levering

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Op onze Webshop kunt u, in het bestelproces, aangeven dat u voor aflevering gebeld wilt worden. Wellicht is dit de eerste keer aan uw aandacht ontsnapt.
19 september 2019
AuteurMinicamping de Wetterspetter
10,0

Minicamping De Wetterspetter


Sterke punten:
Als er contact is met jullie bedrijf, komen jullie altijd op een vaste dag langs in de week. Dit vinden wij zeer prettig.
We zijn blij met de drie relatief nieuwe container die we van jullie bedrijf kregen.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij nemen vandaag contact met u op betreffende de automatische incasso.
17 september 2019
AuteurAlbert Bosma
9,0

Betrouwbaaar bedrijf met een uitgebreide service en vriendelijke medewerkers.


Sterke punten:
flexibel

17 september 2019
AuteurBoogaard Installatiebedrijf Workum
9,0

zeer positief.


Sterke punten:
1 telefoontje en alles wordt geregeld

17 september 2019
AuteurBlokker Winsum
8,0

Prima bedrijf,
exact wat wij nodig hebben


Sterke punten:
afspraak maken voor ophalen vuil, nooit een probleem, ook als ik wat te laat bel
afval word altijd opgehaald, netjes achter gelaten

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat de ballonvaart betreft: wie weet valt u volgend jaar wel in de prijzen!
29 augustus 2019
AuteurJongstra
10,0

Container besteld schoon puin, super snel geregeld voor een super prijs


Sterke punten:
Komt afspraken perfect na

23 augustus 2019
AuteurDjoni Maatita
8,0

contact voor de bestelling van een container ging online. De bestelling werd vlot afgehandeld en zoals aangekondigd de volgende dag geleverd.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zullen dit met de desbetreffende afdeling bespreken.